Inventivitate fara limite pe OLX.ro: afla unde se pot ascunde barbatii de 1 si 8 martie

1 mart. 2016 | Noutati OLX

In luna martie, ofertele pentru martisoare de toate felurile nu au incetat sa apara pe OLX.ro. In ultimele zile, zeci de anunturi au fost deja postate online de vanzatori care au gasit cele mai trasnite moduri pentru a-si prezenta produsele.

Astfel, un roman inventiv s-a gandit la o experienta ipotetica pe care ar putea sa o ofere barbatilor care s-au saturat de cumparat cadouri. Tinand cont de idee, acestia ar putea sa se ascunda intr-un buncar pana trece luna dedicata damelor din vietile lor. BUNCARUL BARBATILOR, cum a fost numit de cel care a postat anuntul, este un loc doar pentru reprezentantii sexului masculin, unde femeile n-au ce sa caute in perioada mentionata. Este un spatiu de relaxare, de unde nu lipsesc berea, jocurile pe calculator si alte activitati de care barbatii se pot bucura fara sa fie interupti de nimeni.

Pe langa acesta, romanii au scos la vanzare pe OLX.ro si martisoare clasice, precum bratari si accesorii in culorile traditionale, dar si o serie de servicii care pot fi facute cadou doamnelor, precum tratamente pentru par sau chiar si telefoane pentru cei cu bugete mai mari.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App