Antidot pentru muntii de zapada: sute de oferte pentru lopeti si freze pe OLX.ro

26 ian. 2016 | Noutati OLX

Pentru a trece mai usor peste perioada dificila impusa de conditiile meteo mai putin favorabile si cantitea mare de zapada cazuta din ultimele doua zile, romanii gasesc pe OLX.ro cateva zeci de mii de anunturi active pentru utilaje de deszapezit, accesorii auto de iarna si imbracaminte de sezon.

Astfel, romanii pot alege echipamentele de care au nevoie, bucurandu-se de o oferta cat se poate de variata. Printre acestea se regasesc peste 10,000 de anvelope de iarna, lanturi sau solutii antigel impotriva inghetului, mai mult de 80 de oferte pentru lopeti de zapada si cateva zeci de anunturi pentru pluguri.

Pentru cei cu dare de mana, in ultimele zile s-au incarcat pe OLX.ro cateva zeci de anunturi cu tractoare pentru strangerea zapezii, cu preturi ajungand pana la 28,000 euro. Iar romanii ce au nevoie de ajutor in indepartarea zapezii pot apela la cele peste 80 de oferte pentru lucrari de deszapezire in Bucuresti si in tara. De asemenea, pe site se gasesc maturatori, freze pentru zapada, calorifere si peste 2000 de anunturi pentru sobe.

Mamicile care cauta pentru copiii lor imbracaminte de iarna potrivita temperaturilor scazute, au pe OLX.ro sute de optiuni printre care fasuri, combinezoane sau manusi. Mai mult, parintii isi pot surprinde placut copii optand pentru una dintre cele peste 1100 de oferte pentru sanii, patine pentru gheata sau chiar prin achizitia unui om de zapada gata facut.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App