Apetitul romanilor pentru anunturile online in 2015

18 ian. 2016 | Noutati OLX

Anul trecut, OLX.ro si-a intarit pozitia de lider al categoriei de anunturi online, in decembrie 2015 avand cu 80% mai multi vizitatori comparativ cu aceeasi periada din 2014. Mai mult, in ultima luna a anului trecut, OLX.ro a fost cel mai vizitat site din Romania cu 9,4 milioane de vizitatori unici, peste 554 milioane de afisari si mai mult de 34 de milioane de vizite (conform SATI.ro, BRAT).

In ceea ce priveste mobilitatea, aplicatiile OLX.ro pentru iOS, Android si Windows Phone au fost instalate anul trecut pe aproape 2 milioane de terminale mobile. Astfel, in luna decembrie 2015 s-a inregistrat o crestere de 190% fata de aceeasi perioada din 2014. Cu un numar de aproximativ 140.000 de descarcari in fiecare luna, toate cele trei aplicatii OLX.ro ocupa primul loc in categoriile de care apartin, Lifestyle pentru Windows Phone si iOS, respectiv categoria Shopping pentru Android.

Aceeasi tendinta crescatoare se observa si in cazul anunturilor postate, anul trecut romanii incarcand peste 14 milioane de oferte noi. Inregistrand o medie lunara de aproximativ 1 milion de anunturi noi inregistrate in cadrul platformei, categoriile preferate de romani au fost Electronice si Electrocasnice, cu un total de 3,8 milioane de anunturi noi, Auto, Moto si Ambarcatiuni cu peste 3,4 milioane oferte si Imobiliare cu 1,8 milioane. De asemenea, Locuri de munca a fost categoria cu una dintre cele mai semnificative cresteri de anul trecut, avand cu peste 140% mai multe anunturi fata de 2014.

De asemenea, romanii si-au demonstrat din nou creativitatea in realizarea unor oferte cu adevarat inedite si pline de umor precum: crucea scoasa din apa de Boboteaza, ghidul de agatat la Vama Veche si la BAC, pupicii de neuitat cu ocazia Valentine’s Day sau sarmalele cu ravas de Craciun.

OLX_Review_2015

Cu oferte variate si accesibilite pentru toate buzunarele, anul trecut au fost incarcate zeci de mii de anunturi ce ofertau servicii sau produse gratuite. Cele mai piperate preturi au fost semnalate in categoria Imobiliare, cu sume variind intre 10 si 19 milioane de euro pentru terenuri agricole sau spatii mari de birouri aflate in centre urbane.

OLX.ro este cea mai mare platforma de vanzare si cumparare online din Romania oferind o solutie  rapida romanilor ce doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii online.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App