Regulament concurs “ Bun venit cu un Smartphone Galaxy S5”

27 aug. 2015 | Campanii

Termenii si conditiile Concursului „Bun venit cu un Samrtphone Galaxy S5!”
(denumit in cele ce urmeaza Concurs)
I. Organizarea Concursului

Administratorul acestui concurs este ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor , nr. 24, Et. 5, sector 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1674/2011, cod unic inregistrare nr. RO 22457535, avand contul RO42 RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la Raiffeisen Bank suc. Decebal (denumita in cele ce urmeaza “Administratorul”)

II. Participarea la Concurs

2.1 Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.
2.2 Participarea la acest Concurs este interzisa angajatilor Administratorului.
2.3 Toti participantii cu varste de pana la 18 ani trebuie sa aiba consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a participa la Concurs. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca a obtinut acest consimtamant si ca este de acord cu Regulamentul oficial.

III. Regulile Concursului

3.1 Concursul incepe in data de 27.08.2015 si se incheie in data de 09.09.2015.
3.2 Va fi desemnat 1 castigator prin tragere la sorti. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarea cerinta:
– Sa adauge un anunt nou pe OLX.ro, in termen de 7 zile de la discutia telefonica cu reprezentantul OLX.ro in care li se prezinta acest Concurs.
3.3 La fiecare anunt nou adaugat pe site in termenul stabilit la punctul 3.2, participantul va avea o noua sansa de castig. De exemplu, daca vor fi adaugate 2 anunturi in termenul stabilit, va avea 2 sanse de castig, daca vor fi adaugate 5 anunturi, va avea 5 sanse de castig.

IV. Anuntarea rezultatelor Concursului

4.1 Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 septembrie, iar castigatorul va fi contactat pe adresa de e-mail cu care a participat la Concurs, in termen de 24h de la tragerea la sorti.
4.2 Tragerea la sorti, numele castigatorilor si castigurile acordate vor fi afisate pe blogul Organizatorului, la adresa http://blog.olx.ro/regulament-concurs-bun-venit-pe-olx-ro/, urmand ca toti participantii sa fie informatii si prin email, pe adresa cu care s-au inscris in Concurs.
4.3 Vor fi extrasi un castigator si 2 rezerve. Castigatorul are la dispozitie 72 de ore de la contactarea de catre reprezentantul OLX.ro (3 zile) pentru trimiterea unui mail pe adresa contact@olx.ro cu urmatoarele informatii pentru confirmare: nume, adresa la care doreste livrarea premiului si copie dupa actul de identitate. In cazul in care acest lucru nu se intampla, se va contacta prima rezerva urmand ca, in curs de 72 de ore (3 zile) de la anuntarea noului castigator, acesta sa furnizeze informatiile de mai sus catre Organizator. In cazul in care nici prima rezerva nu confirma castigarea premiului, se va contacta cea de-a doua rezerva urmand ca, in curs de 72 de ore (3 zile) de la anuntarea noului castigator, acesta sa furnizeze informatiile de mai sus catre Organizator.
4.4 In cazul in care, in urma anuntarii castigatorului si rezervelor, acestia nu urmeaza intructiunile pentru intrarea in posesia premiului, premiul va ramane in posesia Organizatorului si se va reporta catre un alt concurs.

V. Premiile si ridicarea acestora

5.1. Premiul consta in 1 produs si bani: 1 telefon Samsung Galaxy S5 in valoare de 1 799 lei (TVA inclus) si suma de bani aferenta impozitului.
5.2 Alternativa platii unei sume de bani in locul premiului nu este disponibila.
5.3 Solicitarea castigatorului de a acorda premiul unei alte persoane decat cea desemnata ca si castigator nu este acceptata.
5.4 Transportul premiului catre castigator va fi asigurat de catre Organizator.
5.5 In faza receptionarii premiului, castigatorul trebuie sa prezinte in original un document de identitate (CI/BI) si sa completeze un proces verbal de predare primire a premiului, in doua exemplare originale, unul pentru castigator si unul pentru Organizator. Aceasta va fi inmanat reprezentantului Organizatorului si va fi folosit pentru validarea premiului.

VI. Raspunderea Administratorului in legatura cu Concursul

6.1 Acceptand prezentul Regulament Oficial, participantii isi exprima consimtamantul ca datele lor personale sa fie folosite de catre Organizator in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata si completata.
6.2 Urmatoarele date personale (“Datele Personale”) vor fi colectate pe durata Concursului si utilizate in scopul desfasurarii acestuia de la toti participantii:.
6.3 Datele Personale trimise de catre participanti vor fi procesate de catre Organizator in scopul de a: (I) desfasura Concursul; (II) selecta castigatorii Concursului; (III) preda premiile; (IV) anunta premiile; (V) centraliza opiniile participantilor cu privire la organizarea Concursului.
6.4 Plata impozitelor si taxelor aferente premiilor revine in sarcina Organizatorului.

Societatea ALLEGRO ONLINE SERVICES ROMANIA SRL

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App