Mai multă transparență în Termeni și Condiții

1 feb. 2021 | Noutati OLX

Începând cu 17.02.2021, membrii OLX din toate țările europene se vor bucura de și mai multă transparență și de o experiență unitară, în linie cu regulamentul Uniunii Europene pentru platformele online şi întreprinderi (Platform-to-Business).


Iată care sunt cele mai importante schimbări:

STRUCTURĂ: Am standardizat structura listei de Termeni și Condiții astfel încât să fie mai ușor de înțeles. Inclusiv la nivel de design, unde am distribuit regulile în mai multe secțiuni și am evidențiat regulile cele mai relevante pentru tine (de exemplu, lista obiectelor care nu pot fi vândute pe OLX, listele de prețuri și informațiile despre limitele de anunțuri).

TERMENI: Am clarificat drepturile și obligațiile pentru utilizatorii noștri privați și pentru cei profesioniști.

RAMBURSĂRI: Am simplificat modul de rambursare în cazul în care anunțurile tale sunt șterse sau moderate.

Această actualizare a termenilor și condițiilor de folosire a platformei OLX ne va ajuta să implementăm rapid modificări în cazul în care apar noi reglementări și ne va permite să lansăm soluții noi pentru nevoile care apar în rândul clienților.

Poți consulta conținutul integral al documentelor, accesând paginile de mai jos, după cum urmează:

În eventualitatea în care nu accepți conținutul schimbărilor de la Termeni și Condiții, ai opțiunea de a te retrage din înțelegere prin renunțarea la contul tău OLX.

Dacă ai întrebări în legătură cu schimbările, nu ezita să contactezi echipa noastră de suport, la adresa contact@olx.ro. Colegii noștri vor fi încântați să răspundă la toate întrebările care apar. Sperăm să continui să te bucuri de serviciile noastre și îți mulțumim pentru încrederea acordată!

Echipa OLX

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App