Refresh pe OLX: look nou, aceleași alegeri smart

16 apr. 2020 | Noutati OLX

Ne aflăm într-o perioadă în care dorința de schimbare, de lăsat rutina în urmă, e mare. Tu, care probabil deja faci schimbări prin casă acum, ne înțelegi cel mai bine. Iar pentru că și noi te înțelegem pe tine, am simțit că e timpul pentru ceva nou. Așa că am dat #RefreshPeOLX.

Ok, dar la ce ne referim?

În primul rând, un nou look mult mai fresh și mai simplificat, pentru ca tu să navighezi mai ușor ca niciodată prin toate lucrurile de care ai nevoie! Inspiră adânc și relaxează-te, totuși, tot ce ai salvat și ai căutat e în continuare acolo.

Pentru că știm cât de mult folosești OLX pe smartphone-ul tău, am îmbunătățit vesiunea mobilă a platformei pentru a face totul cât mai simplu pentru tine. În plus, treci mai rapid prin categorii, navigare mai intuitivă și butoane mult mai la îndemâna ta, printre altele.

Galeria foto e și ea mai detaliată acum, cu datele de contact ale vânzătorului! Iar filtrarea e acum mult mai ușoară și mai vizibilă.

Sperăm că te vei înțelege la fel de bine cu noul OLX și că îți place schimbarea de look la fel de mult cât ne place și nouă.

Nu uita să dai #RefreshPeOLX și să actualizezi ultima versiune a aplicației ca să găsești orice, oriunde și oricând.

Căutări plăcute!

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App