Câștigătorii campaniei #TeDescurciTu

2 apr. 2020 | Noutati OLX

Dacă citești acest text, înseamnă că te-ai înscris la cel mai mare Giveaway 5Gang și OLX. Am pus la bătaie 6 produse din clipul John Cena, care vin la pachet cu autograful lui Selly.

Au fost peste 15.000 de mesaje pe contul lui Selly de OLX, iar răspunsurile câștigătoare sunt cele de mai jos. Câștigătorii au fost anunțați deja, iar premiile vor ajunge la ei în curând.

Consolă:
„As vrea să câștig pentru că mi-am vândut anul trecut consola ca sa fac școală de șoferi, pentru a mă putea transporta mai rapid decât cu microbuzul, și m-am gândit că e o alegere înțeleaptă. Am picat” – Ștefan C.

Mănuși de box:
„Dacă tu crezi ca eu dau vreun pumn butonului de like cu mainile goale, te inșeli…” – Andrei P.

Airpods
„Sunt momente multe in care vocea prietenei mele suna mai tare chiar si decat un cor de copii care fredoneaza SOS. Mi-ar prinde bine o pereche de Airpods pentru niste momente de liniste in cuplu”. – Ionuț G.

Trotinetă
„Visul meu este sa ajung gamer profesionist si as avea nevoie de trotineta pentru a-mi scurta drumul spre succes.” – Marius P.

Borsetă
Vreau sa câștig aceasta borseta pentru a rezolva problema lui Gami. În buzunarul drept e un teanc, în buzunarul stâng e un teanc și pe al 3 lea trebuie sa îl las acasă. Asa pot sa ma plimb cu 3 teancuri ca un „teanc” – Alexandru B.

Chitară: Întrucât nici câștigătorul și nici cele 3 rezerve nu au răspuns pentru validare și, conform regulamentului, premiul nu a fost acordat.

Felicitări câștigătorilor!

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App