“The Planet Hero”, prima structură de Trash Art de pe litoralul românesc realizată de OLX și „Let’s do it, Romania!”

16 mai 2019 | Noutati OLX

La OLX, credem ca toate produsele merită o a doua șansă, fie că refolosim și reparăm lucrurile din casă, în loc să le aruncăm, vindem ce nu folosim, în loc să stocăm prin dulapuri, reciclăm și strângem gunoaiele după noi, de orice fel ar fi – sticle de plastic, mucuri de țigară, ambalaje de mâncare, doze de suc sau bere.

De aceea, ne-am mobilizat și am pregătit la propriu terenul pentru sezonul de vară, printr-o acțiune de ecologizare pe spațiile verzi și pe plaja din Vama Veche, alături de Let’s Do It, Romania!

Rezultatul? Prima structură de Trash art de la mare, realizată din deșeuri metalice și plastice de către artista olandeză Maria Koijck.

Te invităm să faci cunoștință cu „The Planet Hero”, un simbol care să ne amintească gesturile mici pe care le putem face pentru a proteja în fiecare zi natura. Structura va fi expusă toată vara pe terasa de la Expirat, Vama Veche.

“În 2019 Ziua Națională de Curățenie va avea loc pe 21 septembrie și ne-am gândit că ar fi foarte important ca în perioada mai – septembrie, să organizăm o serie de acțiuni eco inovatoare. În acest sens am planificat un proiect de construire a unei structuri de Trash Art, la Vama Veche, realizată în întregime din deșeuri metalice și plastice. Prin această structură ne dorim să atragem atenția, pe parcursul întregului sezon estival, asupra impactului negativ pe care îl au consumul excesiv de resurse și deșeurile depozitate în mod necorespunzător, asupra naturii și asupra vieții noastre. Fiecare dintre noi este responsabil de viitorul acestei planete și de aceea, sperăm ca prin această structură de Trash Art (numită “The Planet Hero”) să determinăm un număr cât mai mare de oameni să adopte un stil de viață responsabil și un comportament civic, chiar și atunci când sunt în vacanță.” – Irina Mihălcuț, Management Board LDIR.

„În fiecare an, la început de vară, susținem antreprenorii de la mare prin campanii dedicate categoriilor „locuri de muncă” și ‘cazare-turism”, prin care îi ajutăm să recruteze mai ușor și să-și ocupe locurile de cazare. Anul acesta, ne-am propus să pregătim la propriu terenul pentru noul sezon alături de Let’s do it, Romania, printr-o acțiune de ecologizare și prin susținerea realizării unei structuri de Trash Art, în Vama Veche. Structura pe care am gândit-o împreună ne reprezintă atât pe fiecare dintre noi, cei 100 de oameni din echipa OLX, cât și pe utilizatorii noștri care protejează mediul alegând să cumpere bunuri deja produse, să vândă ce nu mai folosesc sau să doneze pe OLX produsele de care nu mai au nevoie.” – Cristina Sauciuc, Communications Specialist OLX Group România.

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App