„Plimba-ti pokemonii cu Marius” – anuntul viral al unui tanar din Bucuresti

19 iul. 2016 | Noutati OLX

Pokemon GO, jocul lansat pe 6 iulie care a captat atentia tuturor oamenilor de pe planeta, a creat entuziasm si in randul romanilor. Pokemon GO a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai putin de o saptamana. Pe OLX deja a aparut un anunt pentru serviciul „Plimba-ti pokemonii cu Marius”.

Pentru siguranta pokemonilor, romanul care a postat anuntul promite sa aiba grija de ei, sa ii hraneasca cum trebuie si sa ii duca si la sala in varianta de servicii 2.0. De asemenea, Marius garanteaza ca stie locurile secrete in care pokemonii se intalnesc, dar si ce obiceiuri au.

„Salut, numele meu este Marius Calin si vreau sa iti prezint serviciul „plimba-ti pokemonii cu Marius”.

Bineinteles, nu este vorba de pokemoni reali pentru ca ei trebuie sa fie dusi la gym ca sa se antreneze, dar aceasta este alta poveste si poate va fi introdusa in pachetul `plimba-ti pokemonii cu Marius 2.0`

Acum vorbim despre ouale de pokemoni care dupa un numar de km parcursi se transforma in pokemoni.

*Recurg la aceasta metoda extrema deoarece mi-am pierdut telefonul in urma festivalului Electric Castle si, desi are ecranul spart, un om foarte drag de acolo a ales sa ii scoata cartela si sa plece cu el acasa. Acum am nevoie de bani pentru unul nou.

Te astept, pokemonii tai sunt in siguranta cu mine!
Multumesc!”

Asadar, odata cu lansarea oficiala in Europa a jocului Pokemon Go, numarul romanilor care il vor utiliza va creste semnificativ in urmatoarea perioada, la fel cum ne asteptam sa creasca si anunturile pentru servicii aditionale fictive ale acestui joc. Romanii sunt inventivi in orice situatie.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App