Vesti bune pentru vanzatorii de pe OLX.ro: 1 anunt gratuit pe luna pentru vanzarea masinii

25 apr. 2016 | Auto

Incepand de astazi, romanii ce acceseaza OLX.ro pentru a-si vinde masina pot adauga un anunt gratuit la fiecare 30 de zile. Cei ce scot la vanzare mai mult de o masina beneficiaza de mai multe oferte, adaptate nevoilor lor. Astfel, la plata prin card pretul pentru incarcarea inca unui anunt individual este de 4 euro + TVA, existand si pachete ce includ 5, 10 sau 30 de anunturi. Oferta comerciala pentru anunturile suplimentare si serviciile de promovare in cadrul platformei ramane neschimbata.

Celelalte categorii principale ale site-ului OLX.ro raman in continuare gratuite, oferind vizitatorilor platformei cea mai mare varietate de oferte din Romania.

“In urma feedback-ului primit de la clientii nostri si a analizelor interne, am decis sa oferim acces gratuit la un anunt pe luna in subcategoria Autoturisme. Astfel, orice roman isi poate vinde masina proprie gratuit pe OLX.ro. Acest lucru reflecta angajamentul nostru pe termen lung de a fi cea mai dinamica si extinsa comunitate de vanzatori si cumparatori din Romania.” mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, Director General Naspers Classifieds Romania.

In ultimele luni, platforma OLX.ro a inregistrat o serie de recorduri pentru piata locala. Din decembrie 2015 si pana in prezent, OLX.ro a fost cel mai vizitat site din Romania (SATI.ro). De asemenea, conform unei cercetari realizate la inceput de an alaturi de compania Reveal Marketing, OLX.ro s-a dovedit a fi cel mai eficient site de anunturi de pe piata locala pentru vanzarea unei masini. Astfel, un anunt a inregistrat in medie 9.7 contactari, vanzatorii primind de sase ori mai multe mesaje fata de urmatorul site de anunturi inclus in cercetare. Studiul a fost realizat pe un esantion de 160 de anunturi incarcate simultan pe OLX.ro si pe alte doua platforme de anunturi cu publicare gratuita relevante pentru piata auto online, mai exact un site specializat in zona auto si unul generalist.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App