Samsung Galaxy S4 a fost lansat. Vezi cu ce vine nou!

19 mart. 2013 | Util


s4-130315-1Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial pe 15 martie, la New York. Noul smartphone este mai subtire, mai usor si are un ecran mai mare decat predecesorul sau, Samsung Galaxy S3. Modelul va fi in 2 variante de culori (negru si alb) – black mist si white frost. Are o greutate de 130 g, iar dimensiunile sale sunt: 136,6 x 69,8 x7,9 mm.

Noul smartphone se doreste sa fie si un gadget de gaming mobil, prin accesoriul sau Game Pad, usor de atasat la telefon. Cu acesta, Galaxy S4 poate face usor concurenta la noul Playstation  sau Xbox, accesoriul putand fi utilizat si de la distanta, ca un controller wireless, in timp ce telefonul transmite imaginea catre un TV compatibil.

Samsung Galaxy S4 are o memorie RAM de 2GB şi o cameră foto de 13 megapixeli. Ecranul Super AMOLED are 5 inci şi o rezoluţie 1920×1080 full HD. Spaţiul de stocare va fi de 16GB, 32GB sau 64GB, extensibil cu card microSD de până la 64GB.

Vedeti aici prezentarea video detaliata a telefonului:

Cand va aparea in Romania, il veti putea gasi spre vanzare si la noi pe site,  gasiti mii de anunturi de telefoane mobile noi si second hand.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App