OLX susține proiectul #ÎmpreunăpentruMoldova. Alătură-te și tu!

22 mart. 2021 | Noutati OLX

La OLX, credem că e prioritar să le oferim o nouă viață lucrurilor importante pentru tine. De aceea, nu am ezitat să ne alăturăm efortului Dăruiește Viață de a reporni secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț, care a ars în incendiul din noiembrie 2020.

Cu sprijinul donatorilor și al sponsorilor, echipa Dăruiește Viață lucrează deja la spitalul modular de terapie intensivă, construit la standardele europene. Poți urmări progresul lucrărilor de pe șantier în jurnalul săptămânal de spital modular de pe blogul Asociației.

Noi am donat 100.000 de euro, iar acum lansăm invitația de a vă alătura și a fi cu toții #ÎmpreunăPentruMoldova.

„2020 a fost un an dificil pentru români, însă cu siguranță ne-a făcut să apreciem mai mult micii eroi din jurul nostru. Cei care livreaza colete și alimente, cei care îți zâmbesc din ochi la casa de marcat după ce au stat o zi întreagă cu masca pe față, cei care se reinventează și încep să vândă online ca noi să avem produsele la un click distanță, cei care au grijă de parinții și bunicii noștri când se îmbolnăvesc. Ei sunt doar câțiva din eroii anului ce a trecut și, în recunoștința eforturilor depuse, OLX Group România sprijină proiectul Dăruiește Viață de construcție a spitalului modular Piatra Neamț. Un mic pas spre a crea cele mai bune condiții pentru personalul medical din județul Neamt astfel încât să nu se mai gândească la altceva decât la salvarea celor bolnavi în această pandemie. Mulțumim tuturor medicilor, micilor antreprenori, lucrătorilor comerciali, șoferilor și curierilor care țin România în funcțiune!”, spune Theodor Filos, Business Manager OLX.

Te invităm și pe tine să contribui la refacerea inimii Spitalului Județean Piatra Neamț online, în campania proiectului aici.

Te poți implica și mai mult în proiectele Dăruiește Viață, precum inițiativa #NoiFacemUnSpital, redirecționând 3.5% din impozitul pe venit. Completează formularul 230 online în doar 2 minute aici.

Hai să facem tot posibilul cu ceea ce avem cu toții: empatie și încredere într-un viitor pe care îl conturăm împreună! Alătură-te cu o donație pentru proiectul #ÎmpreunăPentruMoldova!

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App