De pe 15 mai permitem mai multe, dar rămânem atenți

15 mai 2020 | Noutati OLX

În ultimele două luni, am fost nevoiți să interzicem comercializarea anumitor categorii de produse ori servicii care conduceau la speculă și alte forme de exploatare pe care nu le tolerăm.

Pe măsură ce revenim ușor la normal, ne simțim încrezători să relaxăm și noi măsurile de siguranță, cu precizarea că rămânem vigilenți și intervenim oricând vedem abateri. Pe măsură ce revenim ușor la normal, ne simțim încrezători să relaxăm și noi măsurile de siguranță, cu precizarea că rămânem vigilenți și intervenim oricând vedem abateri.

Am analizat deciziile autorităților și, în funcție de ele, am actualizat  regulile de publicare de pe OLX. Asta înseamnă că, de pe 15 mai încolo, anumite produse și servicii vor putea fi iar comercializate pe OLX. Să ne bucurăm împreună de un pic mai multă libertate și să facem alegeri smart!

Lista produselor și serviciilor permise începând de vineri, 15 mai:

  • Serviciile de îngrijire personală și înfrumusețare (manichiură, frizerie/coafură, masaj, etc);
  • Serviciile ce conțin activități artistice și religioase (organizare nunți, botezuri, etc);
  • Produse alimentare de bază, cum ar fi făina sau drojdia;
  • Meditațiile față în față, nu doar online
  • Produse de igienă, cum ar fi măștile de protecție și cele chirurgicale, vizierele, alcoolul sanitar, dezinfectantul, mănușile, combinezoanele. Aici cu o mențiune importantă: ne rezervăm dreptul de a face verificări și a cere documente justificative despre firmă și dreptul de al e comercializa.

Lista produselor și serviciilor în continuare suspendate:

  • Transportul de persoane din și înspre: Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Belgia, Elveția, Marea Britanie, Olanda și Turcia (din data de 18 mai se vor accepta ofertele doar pentru țările permise de autorități).

#Rămâiînsiguranță,
Echipa OLX

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App