Am consolidat serviciile de „Livrare cu verificare” prin parteneriatul cu FAN Courier

13 nov. 2017 | Noutati OLX

Ne-am extins serviciul de „Livrare cu verificare” iar acum ai posibilitatea sa iti alegi cu cine sa iti expediezi produsul aflat la vanzare.

Continuam astfel demersurile de imbunatatire a serviciului de „Livrare cu verificare” prin adaugarea in portofoliu a serviciilor de livrare oferite de FAN Courier, pe langa cele oferite deja de Urgent Cargus.

Cum functioneaza serviciul de Livrare cu verificare?

  1. Vanzatorul activeaza serviciul „Livrare cu verificare”
  2. Alege din contul OLX furnizorul prin care sa trimita coletul: FAN Courier sau Urgent Cargus
  3. Curierul vine si preia produsul de la vanzator
  4. Cumparatorul verifica produsul inainte de plata
  5. Banii sunt returnati in siguranta vanzatorului, in plic sau prin transfer bancar

Peste 30% dintre anunturile active lunar ofera serviciul de livrare cu verificare, din sase de categorii de produse. Categoria în care serviciul de Livrare cu verificare este cel mai solicitat este cea de produse electronice și electrocasnice, în special pentru cumpararea de telefoanele mobile si laptopuri. Urmatoarele categorii de produse pentru care se alege serviciul livrare cu verificare sunt reprezentate de piesele auto, iar pe locul trei se afla produsele din categoria Casa si gradina.

„Cu aproape 1.000.000 de livrari de succes de la lansarea in 2013, livrarea cu verificare este un serviciu esential pentru utilizatorii nostri, care le permite sa incheie tranzactii sigure oriunde in tara. Ne dorim sa incurajam folosirea acest serviciu, iar parteneriatul cu FAN Courier reprezintă o modalitate prin care investim in siguranta si calitatea tranzactiilor de pe OLX. Asadar, romanii care cumpara produse de pe OLX au in continuare posibilitatea sa le verifice inainte de a le plati, in timp ce vanzatorii pot alege cea mai convenabila modalitate de livrare.”,  a declarat Marius Funie, Brand Manager OLX.

Ai deja un cumparator pentru produsul tau? Comanda un curier.

Vrei sa cumperi de pe OLX? Vezi ofertele cu livrare.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App