Top cele mai vandute produse pe OLX in 2016

27 dec. 2016 | Topuri

Pokemoni, palate, conace, hoteluri de 4 si 5 stele, telefoane mobile, biciclete, laptopuri, masini, case si pantofi. A fost un an in care am vandut si am cumparat unii de la altii mai mult decat oricand.

Pe primul loc in topul celor mai bine vandute produse pe OLX au fost, in 2016, electronicele si electrocasnicele, cu peste 1,4 milioane de produse declarate vandute.

Electronicele si electrocasnicele au fost urmate de produsele din categoria Auto, moto si ambarcatiuni, care si-au gasit la randul lor sute de mii de cumparatori pe parcursul anului 2016.

Categoria Imobiliare se situeaza pe locul al treilea, cu peste 400.000 de produse declarate vandute/inchiriate in 2016. La mare cautare au fost si produsele din categoria Moda si frumusete, unde au fost declarate vandute in 2016 peste 400.000 de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Categoria Sport, timp liber si arta este pe locul al cincilea in topul OLX cu un total de 292.000 produse declarate ca vandute in 2016. Peste 82.000 de biciclete si peste 61.000 de echipamente sportive si-au gasit un nou proprietar in acest an.

Categoria Casa si gradina a fost si ea in topul preferintelor romanilor in acest an. Peste 250.000 anunturi pentru obiecte de mobilier de casa sau gradina, unelte si obiecte de colectie si-au gasit proprietari noi prin intermediul platformei OLX.

Totodata, peste 230.000 de anunturi din categoria Mama si copilul au fost dezactivate in urma vanzarii produselor publicate in 2016. Printre cele mai populare produse cumparate de pe OLX au fost hainutele, jucariile si incaltamintea pentru copii.

Ofertele pentru locuri de munca au fost si ele la mare cautare in acest an. Mai mult de 150.000 de anunturi din aceasta categorie au fost dezactivate pentru ca s-au gasit candidatii cautati.

Mai multe detalii, in infograficul de mai jos:

infographic_olx_2

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App