Esti un om adevarat de customer support?

4 iul. 2014 | Noutati OLX

Salut,

Bine ai venit pe anuntul nostru, prin care spunem lumii ca suntem in cautarea unui om de customer support.

Ce ai de facut pe aceasta pozitie: Teoretic, raspunzi mesajelor scrise si telefonice, respectiv contactezi clienti actuali pentru a-i fideliza. Practic, avem o regula: clientul este cel mai bun prieten al nostru si are mereu dreptate. Si a doua regula este ca atunci cand clientul greseste, se aplica prima regula (nu am inventat noi vorbele acestea, dar sintetizeaza perfect ce facem in fiecare zi la serviciu).

Cum facem noi lucrurile aici: Acum, daca iti imaginezi ca ne vedem la interviu, spunem lucruri frumoase despre clienti si ne facem ca ne pasa, nu subestima capacitatea noastra de a citi oamenii – asta facem in fiecare zi, cu sute de oameni la al caror stil ne adaptam cu toata empatia de care suntem capabili. De asemenea, daca vrei un loc de munca sa ai de unde pleca de acasa, daca ai deja trei joburi si cauti un venit suplimentar, daca viata e grea in ciuda faptului ca tu nu faci nimic gresit, daca nu ti-a trecut vreodata prin minte ca ai putea  face un gest de pura bunavointa pentru un om strain, te rugam sa nu aplici.

In schimb, abia te asteptam daca iti place sa ajuti, daca te preocupa modul in care ai putea face mereu lucrurile mai frumoase, daca te roade supararea cuiva si pana nu gasesti o solutie, nu te ia somnul, daca iti place sa vorbesti cu oamenii si sa le afli bucuriile si supararile – fara a-ti pierde focusul ca nah… “vorba lunga, saracia omului”, daca detaliile chiar fac diferenta si crezi cu tarie ca fiecare client trebuie tratat ca si cand ar fi unicul pe care il avem, atunci te rugam sa aplici – ne-ar placea mult sa vorbim.

Ce oferim: Salariu, bineinteles, bonusuri de performanta, training, teambuilding-uri, ceva petreceri.

Vorba de final: CV-ul nu trebuie sa fie fandosit –  daca ai experienta in domeniu este excelent si da, tinde sa fie un criteriu eliminatoriu. Dar nu reformula nimic si nu te speria – avem prieteni, familie, unii si copii, oameni suntem. Dar vrem sa aplici daca te regasesti in atitudinea noastra. Altfel, suntem siguri ca ai treburi mai importante, iar noi cu siguranta avem multi clienti pe care abia asteptam sa ii mai surprindem putin.

Deci daca te simti cu ‘musca pe caciula’ sau ai prieteni ori cunostinte pe care ii caracterizeaza cele de mai sus, da un email la aida.ionescu@allegrogroup.ro cu CV-ul si salariul vizat – ca sa stim o treaba de la bun inceput.

 

 

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App