Regulament concurs 5 premii pe saptamana

23 iun. 2014 | Campanii

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

„Castiga unul din cele 5 premii saptamanale”

Perioada campaniei: 24 iunie 2014  – 7 iulie 2014

 SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE (CONCURSULUI)

Campania promotionala „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale” (denumita in continuare „Campania”) este organizata de SC Allegro Online Services Romania SRL, societate infiintata si functionand potrivit legii romane, avand sediul in Bucuresti, Str. Invingatorilor nr. 24, etaj 5., inregistrata in Registrul Comertului  J40/1674/2011 cod fiscal CUI nr. RO22457535, cont nr. RO42RZBR 0000 0600 0067 2235, deschis la RAIFFEISEN BANK,(denumita in cele ce urmeaza „OLX.ro” sau „Administratorul”), inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21738.

SECTIUNEA 2. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prevederilor prezentului Regulament.

Prin participarea la aceasta Campanie participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament, si sunt de acord ca in cazul in care vor castiga, numele si localitatea lor de domiciliu sau resedinta sa fie facute publice de catre Allegro Online Services Romania, prin afisare pe site-ul oficial www.olx.ro sau pe pagina de Facebook OLX.ro – https://www.facebook.com/olxro, publicare in mass media scrisa sau audiovizuala, sau prin orice alt mod, fara vreo contraprestatie in acest sens de catre Allegro Online Services Romania SRL.

Regulamentul va fi pus la dispozitia tuturor celor interesati, spre consultare, in mod gratuit, la sediul Allegro Online Services Romania din Bucuresti si prin afisare pe site-ul OLX.ro, in sectiunea campaniei concurs in cauza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba prevederile prezentului Regulament (inclusiv durata si datele/termenele stipulate prin acest Regulament), in masura in care analiza privind eficacitatea Campaniei o va impune, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestora.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale” va fi organizata si se va desfasura online, la nivel national, pe site-ul www.olx.ro, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Campania va fi facuta publica pe site ww.olx.ro si prin intermediul paginii de Facebook OLX.ro.

Campania va fi lansata in data de 23 Iunie 2014 si va dura pana la data de 6 iulie 2014, ora 23.59 (inclusiv), pe parcursul a 2 saptamani (denumita in continuare „Durata Campaniei”).

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania promotionala „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale” este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, care posteaza un anunt sau mai multe pe www.olx.ro in perioada 24 iunie – 7 iulie 2014, in categoriile de pe site: Electronice si Electrocasnice, Mama si copilul, Casa si Gradina, Moda si Frumusete si Hobby si Sport, anunturile postate trebuie sa fie reale, conform cu termenii si conditiile site-ului www.olx.ro. Toti utilizatorii  care posteaza anunt in perioada Campaniei, se inscriu automat in concursul „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale”, cu respectarea termenilor si conditiilor prezentului Regulament, in afara de utilizatorii care posteaza anunt pe www.olx.ro prin campania Concurs „Posteaza anunt pe OLX.ro”, folosind codul promotional de inscriere primit pe materialele promotionale din zona Unirea din Bucuresti cat si in cadrul tuturor restaurantelor KFC din tara.

Nu sunt eligibile pentru a participa la Campania promotionala „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale” persoanele juridice, asociatiile familiale, angajatii Allegro Online Services Romania si ai celorlalte companii implicate in organizarea si desfasurarea Campaniei, ai partenerilor Allegro Online Services Romania, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

SECTIUNEA 5. PREMIILE

Premiile oferite castigatorilor in cadrul Campaniei sunt 10, adica 5 premii pe saptamana, cate unul pe fiecare categorie participanta la concurs:

– Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Electronice si Electrocasnice:

2 x  tablete Ipad Air 16 GB, Wi-FI in valoare de 1.849 lei ( TVA inclus) fiecare si 2 premii in bani in valoare de 199,84 lei fiecare (contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator).

 – Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Hobby si Sport:

2 x bicicleta MTB Surge 50 Rock Machine in valoare de 1.460  lei ( TVA inclus) fiecare si 2 premii in bani in valoare de 137,6 lei fiecare(contravaloarea impozitului datorat bugetului de stat de catre castigator).

 -Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Casa si gradina:

2 x Bormasina de gaurit cu percutie Bosch PSB 650 RE Compact, 650 W, 3000 RPM, 19 accesorii in valoare de 314 lei (TVA inclus)

 -Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Mama si copilul:

2 x Trotineta Kettler Hot 8 Chocolate in valoare de 569 lei (TVA inclus) fiecare

 -Premii oferite pentru castigatorii care au postat anunt in categoria Moda si frumusete:

2 x Tenisi Converse All Star in valoare de 249 lei (TVA Inclus) fiecare.

In cadrul acestei Campanii premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.

SECTIUNEA 6. Modul de desfasurare a CAMPANIEI

  1. Participantii trebuie sa posteze anunt pe www.olx.ro in perioada 24 iunie – 7 iulie 2014, in una (sau mai multe) din categoriile: Electronice si Electrocasnice, Mama si copilul, Casa si Gradina, Moda si Frumusete si Hobby si Sport, conform cu termenii si conditiile site-ului www.olx.ro.
  2. Anuntul adaugat pentru concurs trebuie sa fie:
  • corect, creativ, original si real, cu toate datele necesare completate;
  • sa fie conform cu termenii si conditiile site-ului OLX.ro, in ceea ce priveste postarea de anunturi;
  • sa aiba o descriere atractiva si detaliata;
  • sa contina toate informatiile necesare: pret, marime, culoare, stare;
  • sa fie furnizate date de contact reale ale participantului/vanzatorului.

3.  Un participant poate posta mai multe anunturi pentru produse diferite pe care le are spre vanzare, un anunt = un produs diferit in una din categoriile din concurs.

4. La fiecare extragere intra toate anunturile eligibile pentru Campanie postate in perioada de desfasurare (24 iunie – 7 iulie 2014).

5. In concurs intra toate anunturile postate in perioada de desfasurare a concursului si care corespund regulilor de mai sus, dar nu intra in concurs anunturile postate pe www.olx.ro prin campania concurs „Posteaza anunt pe OLX.ro”, folosind codul promotional de inscriere primit pe materialele promotionale din zona Unirea din Bucuresti cat si in cadrul tuturor restaurantelor KFC din tara.

6. Pentru finala comisia de jurizare, formata din reprezentanti ai organizatorului, va alege prin tragere la sorti la finalul fiecarei saptamani cei 5 castigatori ai saptamanii, unul pe fiecare categorie in care a postat. Tragerea la sorti va fi realizata prin programul http://www.random.org/.

6. Daca un participant are mai multe anunturi postate, atunci are mai multe sanse de castig in extragere, fiind inclus in tragerea la sorti cu toate anunturile postate in perioada Campaniei; un anunt =  o sansa de castig. In extragere vor fi incluse anunturile (codul id al acestora), nu conturile sau numele utilizatorilor.

 SECTIUNEA 7. PROCEDURA DE DESEMNARE A CASTIGATORILOR SI DE ACORDARE A PREMIILOR

1.Vor fi 10 castigatori: 5 castigatori pe saptamana, cate unul pe fiecare categorie inscrisa in Campanie.

Prima saptamana 24 – 30 iunie, extragerea pentru castigatorii prime saptamani se face pe data 1 iulie.

A doua saptamana 1 – 7 iulie, extragerea pentru castigatorii celei de-a doua saptamani se face pe data de 8 iulie.

2. Comisia de jurizare formata din reprezentanti ai organizatorului va analiza cele 10 anunturi iesite castigatoare si vor decide daca sunt in conformitate cu regulamentul Campaniei si sunt validati ca si castigatorii.

4. Organizatorul va afisa participantii desemnati castigatori pe pagina de concurs de pe site-ul OLX.ro, in termen de 2 zile lucratoare de la extragerea saptamanala.

5. Toti castigatorii vor fi contactati prin email, de catre un reprezentant al Organizatorului, in termen de 2 zile lucratoare de la data desemnarii acestora. Acestia vor fi informati cu privire la premiul castigat si modalitatea de a intra in posesia premiului. Datele de contact completate pentru participarea la concurs trebuie sa fie date valide. Organizatorul nu este raspunzator de datele de contact furnizate de catre participanti.

6. Reprezentantul Organizatorului va contacta de cel putin doua ori persoanele castigatoare in decursul a 2 zile. In cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului, un castigator nu poate fi contactat sau nu raspunde in termen de 72 de ore de la data desemnarii si contactarii, acesta va fi invalidat si se va face o noua extragete pentru alegerea unui alt castigatori. In cazul in care si dupa aceasta a doua etapa un castigator/castigatori nu va putea fi contactat, nu va raspunde, premiul respectiv se va reporta pentru o viitoare campanie OLX.ro.

7. Castigatorii premiilor acestei Campanii accepta sa semneze la solicitarea Organizatorului, in momentul primirii premiilor, o declaratie si/sau un proces verbal de acceptare si indeplinire a criteriilor de participare stabilite prin prezentul Regulament.

8. Castigatorii premiilor Campaniei nu pot ceda drepturile asupra premiilor castigate altor persoane.

 SECTIUNEA 8. Raspundere. NEANGAJAREA RASPUNDERII.

Organizatorul Campaniei va acorda premiile participantilor, care au luat parte la campania promotionala  „Castiga unul din cele 5 premii saptamanale”” in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Niciun litigiu referitor la dreptul de proprietate asupra premiilor nu va influenta acordarea de catre Organizator a premiului participantului castigator considerat valid in conformitate cu prevederile acestui Regulament. Din momentul primirii premiului de catre castigatorii desemnati Organizatorul este eliberat de orice obligatie fata de participantul desemnat castigator.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea in privinta continutului anunturilor postate pe site-ul www.olx.ro in cadrul Campaniei.

In cazul in care Organizatorul constata ca un participant desemnat castigator nu a indeplinit conditiile stipulate de prezentul Regulament, sau in cazul in care constata ca un participant sau castigator a incalcat conditiile Regulamentului, a incercat sa fraudeze intr-un fel concursul, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand drepturile si beneficiile ce ar fi revenit acestuia si de a-l descalifica, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului. In cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectiva persoana va restitui Organizatorului premiul in natura, daca acesta inca nu a fost utilizat ori instrainat, in caz contrar valoarea premiului, precum  si cheltuielile aferente suportate de Organizator in legatura cu acordarea acestuia .

Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu participantii care nu au fost desemnati castigatori, care au solicitari ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei Campanii.

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea si nu va putea fi obligat la plata unor despagubiri, incluzand, dar fara a se limita la, cu privire la:

– Pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale conexiunii la internet a site-ului www.olx.ro generate de furnizorii de servicii de internet sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;

– Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului.

 SECTIUNEA 9. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Allegro Online Services Romania SRL prelucreaza date cu caracter personal, fiind inscrisa in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, in calitate de operator date personale, in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 21738.

Pe Durata Campaniei, cat si dupa incetarea acesteia, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, fiecare participant poate solicita, cu titlu gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele sale sunt sau nu prelucrate, poate interveni asupra datelor transmise, poate formula opozitie impotriva prelucrarii datelor pentru motive intemeiate legate de situatia sa particulara.

Conform Legii nr. 677/2001, persoana vizata beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, persoana vizata se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Bucuresti, str. Invingatorilor, nr. 24, etaj 5, sector 3.

 SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premiul obtinut de catre castigator, in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu aceste venituri si premiile acordate fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 SECTIUNEA 11. INCETAREA/SUSPENDAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta inainte de expirarea Duratei stabilite conform art. Sectiunii 3, respectiv poate fi suspendata pe Durata acesteia, in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului, determinata de cauze ce fac imposibila continuarea Campaniei, dar nu mai inainte de a anunta publicul prin intermediul paginii de concurs de pe Olx.ro.

Intreruperea Campaniei publicitare din motivele indicate mai sus determina incetarea obligatiilor nascute in sarcina Organizatorului in temeiul prezentului Regulament.

 SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care orice participant are de semnalat un incident in legatura cu desfasurarea Campaniei, inainte de orice actiune in justitie sau procedura contencioasa in fata oricarei autoritati publice, acesta se va adresa Organizatorului cu o sesizare/reclamatie in acest sens, in forma scrisa. Organizatorul va formula un raspuns scris la sesizarea/reclamatia inaintata in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea sesizarii/reclamatiei.

In cazul in care solutionarea amiabila nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite la urmatoarea adresa: . Allegro Online Services Romania SRL., cu sediul in Bucuresti, str. Invingatorilor, nr. 24, etaj 5, sector 3. Dupa expirarea unui termen de 4 (patru) saptamani de la data anuntarii publice a listei finale cu privire la participantii desemnati castigatori, conform Sectiunii 7 pct.9 din prezentul Regulament, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

 Castigatori saptamana 1 de concurs: 24-30 Iunie 2014

 

Castigator iPad Air: bic_09@yahoo.com

 

Castigator Bicicleta: borbely.gabriel@yahoo.com

 

Castigator Bormasina: decostickero@gmail.com

 

Castigator Trotineta: menadenis@yahoo.com

 

Castigator tenisi Converse: lyzuk_justforfriends@yahoo.com

Castigatori saptamana 2 de concurs: 1-7 Iulie 2014

 

Castigator iPad Air: achimcorina@yahoo.com

 

Castigator Bicicleta: patacean_virgil@yahoo.com

 

Castigator Trotineta: fenesann@yahoo.com

 

Castigator Bormasina: cristofor73@yahoo.com

 

Castigatori tenisi Converse: soniaritea@yahoo.com

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App