Ai incercat Generatorul de Anunturi?

26 nov. 2013 | Noutati OLX

300x216_var2In perioada urmatoare, Mercador.ro face o surpriza utilizatorilor platformei prin lansarea unui concurs cu premii intr-o interfata noua si inedita: Generatorul de anunturi Video. Valoarea totala a premiilor acordate este de 28.000 lei.

In perioada 15 noiembrie – 12 decembrie, introducand cuvinte cheie pentru diverse obiecte in platforma Generatorul de Anunturi, fiecare utilizator poate genera unul sau mai multe anunturi video. In platforma se gasesc clipuri originale si cat se poate de creative pentru produse pe care utilizatorii le pot pune la vanzare pe Mercador.ro.

Odata ales videoclip-ul preferat, acesta poate fi distribuit pe conturile sociale ale utilizatorului, anunturile cu cele mai multe vizualizari putand castiga in fiecare saptamana cate un iPhone 5S, iar la finalul campaniei marele premiu in valoare de 2.000 EUR.

Sarbatorim alaturi de utilizatorii nostri un an excelent pentru platforma Mercador.ro. Dorim sa venim in intampinarea lor generand un numar mare de potentiali cumparatori pentru cei care vand si o oferta variata pentru cei care doresc sa cumpere, dar pastrand-ne si simtul umorului cu aplicatia Generatorul de Anunturi, mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, Business Manager Mercador.ro. 

La videoclipul selectat din cadrul platformei Generatorul de Anunturi poate fi adaugat si un link catre anuntul publicat pe Mercador.ro, sporind astfel sansele unei vanzari rapide.

Pentru mai multe informatii despre concurs, cat si pentru vizualizarea Regulamentului de concurs, puteti accesa pagina: http://generator-anunturi.mercador.ro/.

Multumim agentiei The Geeks pentru munca excelenta realizata pentru crearea Generatorului de Anunturi Mercador.ro.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App