[GIVEAWAYS] Luna cadourilor pe OLX Campanii

[GIVEAWAYS] Luna cadourilor pe OLX

În luna cadourilor, dăruim anunțuri care îți pun zâmbetul pe buze. Fii cu ochii pe OLX, îți pregătim câte o surpriză la fiecare 3 zile!

GIVEAWAY 20 martie: Câștigă un joc LEGO® DUPLO®
Trenul cadourilor a plecat din stația OLX și se îndreaptă către tine. Ți-am mai spus că, din 3 în 3 zile, apar suprize noi în călătoria noastră?

Ca să prinzi loc în lumea distractivă LEGO®, spune-ne printr-un mesaj trimis la acest anunț spre ce destinație ai face următoarea călătorie cu trenul. Noi te vom răsplăti cu un joc de construcție creativ pentru întreaga familie.


GIVEAWAY 17 martie: Andreea Balaban pune la bătaie 3 produse din garderoba ei
Primăvara înseamnă pentru Andreea momentul trierii garderobei, așa ca a pus la bătaie pe OLX 3 cadouri speciale: o rochie Coast pentru care este convinsă că nu îi va mai găsi ocazie de purtare, cartea Love, Style, Life, de Garance Doré și o oglindă rabatabila de mână.

Accesează anunțul dorit și lasă-i un mesaj Andreei chiar în anunț. Concursul durează până pe 23 Martie iar câștigătoarele vor fi alese de ea cu random.org.


GIVEAWAY 14 martie: Rochie de seară semnată de Mirela Diaconu
Te-ai obișnuit să alergi după cadouri pentru cei apropiați, dar luna asta puțin răsfăț este în ordine. Ia-ți un moment să-ți imaginezi ce ai simți dacă te-ai putea surprinde săptămânal. Pe OLX, luna cadourilor vine cu suprize din 3 în 3 zile.

Ne-am uitat în colecțiile create de designerii români pe Molecule F Concept Store și am ales o piesă cheie pe care cu siguranță ți-o dorești: rochia de seară Alaya, semnată de designerul Mirela Diaconu.

Ai plănuit să ajungi la o nuntă, o seară importantă sau o vizită specială? Spune-ne printr-un mesaj trimis la acest anunț unde ai purta rochia de mai sus și o poți câștiga.


GIVEAWAY 12 martie: Castiga articole din garderoba Danei Rogoz
Odata cu schimbarea vremii, Dana Rogoz a facut ordine in dulap si a selectat mai multe piese pe care le ofera cadou pe OLX: o rochie PNK Casual perfecta pentru primavara, o geaca de piele TRF purtata o singura data, care merge de minune pentru serile racoroase de primavara, o jacheta cu print geometric, o rochie animal print, o geanta Parfois si un clutch ciclam care sa-ti scoata tinutele din anonimat.

Intra pe anunturile ei de pe OLX si lasa cate un mesaj la fiecare produs dorit si il poti castiga. Dana va face cate o extragere pentru fiecare produs din garderoba mea, iar pe 16 martie vei afla cei 6 castigatori alesi prin tragere la sorti dintre toate comentariile lasate pe contul ei de OLX.


GIVEAWAY 8 martie: Weekend la Roma cu mama ta [concurs incheiat]

Castigatoare: Sata Pescaru

Pentru că nu există nicio legătură mai puternică ca cea dintre o mamă și fiica ei. Mama este singura care te ascultă de fapt când vorbești și nu se supără să petreacă patru ore cu tine uitându-te după rochii. Odată cu trecerea anilor realizezi că mama a fost dintotdeauna cea mai bună prietenă a ta și așa va rămâne în continuare.

Ea este prima căreia îi dai veștile bune.
Ea este prima căreia îi dai veștile proaste.
Ea o să vină mereu să te viziteze, indiferent de distanța dintre voi.
Ea nu uita niciodată ziua ta de naștere sau să te sune la miezul nopții.
Ea are întotdeauna sfaturi bune, chiar dacă nu vrei să le auzi.
Ea îți va spune că arăți minunat și după ce stai zile în șir peste program.
Ea este singura care îți știe obiceiurile enervante.
Ea nu rămâne niciodată supărată pe tine.

Dar tu cum ai descrie-o intr-un cuvant pe mama ta? Răspunde-ne printr-un mesaj in anuntul de pe OLX și poți câștiga un weekend la Roma pentru tine și ea.


Rămâi cu ochii pe blogul OLX și pe pagina noastră de Facebook: pregătim un GIVEAWAY la fiecare 3 zile. Vezi aici regulamentul concursului