OLX relanseaza sectiunea „Locuri de munca” Noutati OLX

OLX relanseaza sectiunea „Locuri de munca”

Daca esti in cautarea unui loc de munca, de azi inainte te asteptam pe OLX cu peste 60.000 de oferte din 24 de categorii diferite. Am regandit sectiunea Locuri de munca astfel incat sa fie cat mai relevanta si mai usor de folosit pentru tine.

Pentru inceput, am adaugat 14 categorii noi, printre care am inclus si cele mai cautate domenii si specializari ale momentului. Vei gasi pe OLX oferte din IT-Telecomunicatii, Marketing-PR-Media, Finante-Contabilitate, Resurse Umane sau Educatie-Training. Nu vor lipsi nici joburile sezoniere, ofertele de internship si nici ofertele din zona de Evenimente si divertisment, Confectii sau Cosmetica.

Vei gasi in continuare pe OLX, intr-o forma mult mai structurata, joburi din categoria Consultanta, Finante – contabilitate, Personal sanatate, Secretariat, Personal hotelier, Bone si menajere, Paza si protectie, Transport si servicii de curierat.

Mai mult, am introdus si sectiunea “Caut loc de munca” prin care poti solicita un job in functie de domeniul de interes, oras si durata (part time, project based sau full time).

Iar daca esti angajator, vezi toate avantajele de care beneficiezi pe OLX!

Comentariile postate pe http://blog.olx.ro prin modulul de comentarii din Facebook vor include numele, prenumele si poza de profil a utilizatorului.