Sporturi de vara pe care trebuie sa le incerci

22 aug. 2013 | Stil de viata

3f1ef497d6577ddd_water-sports.xxxlarge_1O metoda excelenta de a te bucura din plin de soare si de a te relaxa pe toata perioada sezonului estival este practicarea sporturilor de vara. Daca ai asteptat cu nerabdare venirea vacantei sau a concediului, atunci trebuie sa profiti din plin de vremea frumoasa si de timpul liber pe care il ai la dispozitie. Inot, surfing, kitesurfing, kayaking sau schi nautic sunt doar cateva din sporturile nautice pe care le poti practica vara.

Pentru ca practicarea unui sport implica de cele mai multe ori folosirea unor produse speciale, iti venim in ajutor cu cele mai bune articole si echipamente sportive la preturi imbatabile, de pe OLX.  Deci, iata ce sporturi de vara poti incerca pentru a te distra cat mai mult si de ce nu, pentru a-ti imbunatati conditia fizica:

Inot

Cand spunem „vacanta la mare” automat spunem si „inot”. Sunt indisolubil legate, pentru ca frumusetea vacantei de vara consta in principal in aceasta activitate: inotul in apa marii. Indiferent ca de bine stii sa inoti, este mult mai distractiv sa folosesti produse sportive menite sa-ti usureze „munca” in apa: colac, inotatoare, ochelari, saltea pneumatica, vesta si costum de baie pentru inot. Toate aceste produse, noi sau second hand, atat pentru adulti cat si pentru copii, le gasesti pe OLX la preturi foarte mici in categoria Sport si timp liber.

Mingi de mers pe apa

Un nou accesoriu de „sport” distractiv pentru vara, este mingea de mers pe apa. E ceva inedit, distractiv si sigur. O distractie destinata atat copiilor, cat si adultilor. Astfel de mingi de mers pe apa gasesti si pe OLX.

Schi nautic / wakeboard

Daca esti iubitor de adrenalina si iti place sa incerci mereu activitati care sa-ti ofere senzatii tari, atunci fara indoiala vei adora schi-ul nautic sau wakeboardul. Principiul de baza al acestor doua sporturi de vara este acelasi: esti tras pe apa de o barca motorizata in timp ce iti pastrezi echilibrul in picioare, pe schiuri, respectiv pe o placa similara cu cea de surf sau snowboarding.

Kite surfing

Un alt sport extrem la moda este kitesurfingul, care  se aseamănă cu schiul nautic, dar, în locul unei ambarcaţiuni, sportivul este tras de un zmeu (kite) si poate zbura pana la altitudini de zece metri pentru cateva secunde. Ideea este de a folosi puterea vantului. Pe OLX gasesti si echipamente pentru kitesurf.

Volei de plaja

O metoda buna de a te bronza, fara sa te plictisesti stand la soare pe un sezlong, este practicarea unui sport pe plaja. Si nimic nu este mai antrenant si totodata mai distractiv decat voleiul pe nisip. Unde mai pui ca datorita efortului mare pe care il depui pentru a te deplasa pe nisip poti arde peste 500 de calorii. Asadar, impusti doi iepuri dintr-o lovitura: un corp tonifiat si o piele perfect bronzata.

Pentru ca este imposibil sa joci volei de plaja fara o minge adecvata, iti oferim un pont: pe OLX gasesti o multime de modele de mingi de volei, de la mingile folosite in campionate oficiale, pana la mingi de firma, la cele mai bune preturi de pe piata.

Badmington

Practicarea acestui sport se dovedeste a fi o experienta cu mult mai placuta daca mediul in care il joci este deosebit. Pe o plaja cu nisip fin, langa valurile inspumate ale marii,  racoriti de briza marii, este atmosfera absolut perfecta pentru a juca badmington. Este un sport de vara simplu, usor de practicat, care aduce o multime de beneficii pentru sanatatea organismului: incepand cu tonifierea musculaturii corpului, imbunatatirea activitati cardiovasculare si nu in ultimul rand scaderea nivelului de colesterol rau. Pentru ca este un sport care se joaca in doi, ai nevoie de doua palete, un fluture si bineinteles de un partener de joc dornic de distractie.

Frisbee

Un sport extrem de amuzant care poate fi jucat atat in apa, cat si pe nisip este frisbee. Este un sport de vara provenit de la americani care consta in aruncarea unui disc zburator de plastic catre un partener de joc. Acest sport se poate practica si cu cainele, pentru animale folosindu-se discuri mai mici si mai usoare pentru a putea fi prinse cu usurinta in dinti.

Daca iti doresti sa incerci unul dintre aceste sporturi, pe OLX gasesti echipamentele sportive necesare la preturi mai mici.

Cool? Dă-i share! >
Ai ceva ce vrei
să vinzi pe OLX?
Adaugă anunț nou
Te-ai hotărât să
schimbi ceva?
Caută pe OLX

Urmareste-ne pe

facebook instagram Youtube

Descarca aplicatia pentru telefon din

Download Google App Download iPhone App