Topuri

Cea mai mare factura la telefon emisa vreodata

Vorbim la telefon ore in sir. Pentru ca avem ceva important sa ne spunem, pentru ca ne este dor, pentru ca ne plictisim sau pur si simplu pentru ca ne place. Lunar, achitam factura de telefon si devenim din ce in ce mai dependenti de acest tip de comunicare.

Si totusi, o femeie din Franta, Solenne San Jose, a avut un moment in care a simtit ca placerea cu care vorbeste la telefonul mobil o va costa enorm. Si anume 11.721.000.000.000.000 euro. Povestea ei este urmatoarea: a reziliat contractul cu compania de telefonie mobila la care era abonata si a aflat ca pe urmatoarea factura vor fi trecute si penalizarile aferente rezilierii premature a contractului.

Suma pe care a vazut-o trecuta pe factura a fost una de 5.872 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei. Daca stam sa ne gandim bine, in toata Europa, nu sunt pusi in circulatie atatia bani.

Sperand ca este vorba de o greseala, a facut o sesizare companiei, insa raspunsul a fost acelasi: pentru intreruperea contractului trebuia sa platească uriasa suma, ba chiar i-a conceput si un plan de rambursare. In cele din urmă, compania a recunoscut ca a fost o greseala de tipar. Iar suma exacta era de 117.21 euro.

Vrei sa iti schimbi telefonul mobil? Sau cauti un telefon ieftin care sa iti indeplineasca toate dorintele? Te invitam sa iti alegi unul din cele peste 20.000 de modele de pe OLX.

Comentariile postate pe http://blog.olx.ro prin modulul de comentarii din Facebook vor include numele, prenumele si poza de profil a utilizatorului.