Noutati OLX

Sa vinzi si sa cumperi pe Mercador.ro e si mai usor acum

Vreti sa cumparati sau sa vindeti ceva? Mercador.ro este destinatia ideala, locul perfect in care totul devine din ce in ce mai usor.

Astazi Don Mercador s-a decis sa va arate cat de usor este sa faci operatiunea de adauga anunt gratuit. Sunt cativa pasi simpli care va pot duce spre o actiune de succes.

Doar doi pasi de urmat!

1. In Home Page (Prima pagina), pe Mercador.ro, in dreapta sus, gasiti un buton mare cu „Adauga anunt”, exact ca acesta de jos.

2. In pagina de „Adauga anunt” trebuie doar sa selectati toate acele campuri. Cateva dintre ele sunt obligatorii: categorie, titlu, persoana fizica sau firma, descriere, judet, persoana de contact si adresa de mail.

Pentru nelamuriri, puteti sa ne sunati!

De acum este si mai usor sa luati legatura cu noi, in cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare. Asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 031.405.50.51, de luni pana vineri, intre orele 9 si 18.

Nu stiti sa adaugati un anunt? Nu sunteti siguri de categoria potrivita pe care trebuie sa o alegeti? Nu reusiti sa incarcati pozele pentru anuntul dumneavoastra? Totul are o solutie si impreuna o vom gasi! 🙂

Cu Mercador.ro vinzi sau cumperi mai usor!

Comentariile postate pe http://blog.olx.ro prin modulul de comentarii din Facebook vor include numele, prenumele si poza de profil a utilizatorului.